värmepumpar orust tjörn stenungsund låg bild

Värmepumpar

Vi har många och goda erfarenheter av att installera värmepumpar i Bohuslän. Fråga oss så hjälper vi dig!

En stor fördel med värmepumpar är att de behöver minimalt med skötsel och underhåll. Om den installeras korrekt skall du nästan kunna glömma bort att du har den. Den skall fungera varje dag året runt, medan du har det varmt och bekvämt i hemmet. En del värmepumpar kan till och med producera kyla under varma sommardagar.

Stillingsöns VVS Teknik AB arbetar med ett flertal kvalitetsmärken och kan lämna garanti på alla värmepumpar. Oavsett märke kan vi bistå med installation, reparation och underhåll.

Uppvärmning av ditt hus är en stor investering. Som installatör av värmepumpar har vi gedigen erfarenhet av värmeanläggningar, vi är utbildade av de största märkena på marknaden och kan produkterna väldigt väl. Vi är också insatta i hur man konstruerar ett pålitligt och väl fungerande värmesystem samt hur det ska avpassas efter husets förutsättningar och era behov av uppvärmning.

Hör gärna av dig till oss med dina frågor eller funderingar. Beskriv ditt projekt, så tar vi kontakt och lämnar sedan gärna en offert på arbetet.

Här nedan ser du en bild från en utav våra installationer i Bohuslän:

Varmepump_installation_950x400

värmepump värmepumpar installation orust tjörn stenungsund bild i text