luft_luft_varme_top_950px_200px

Värmepumpar

Vi har många och goda erfarenheter av att installera Värmepumpar i Bohuslän. Fråga oss så hjälper vi dig!

En stor fördel med värmepumpar är att de behöver minimalt med skötsel och underhåll. Om den installeras korrekt skall du nästan kunna glömma bort att du har den. Den skall fungera varje dag året runt, medan du har det varmt och bekvämt i hemmet. En del värmepumpar kan till och med producera kyla under varma sommardagar.

Stillingsöns VVS Teknik AB är certifierade av Bosch värmepumpar – ett säkert och tryggt val. Vi kan därmed lämna 6 års garanti på alla värmepumpar och får lov att använda loggorna nedan. Om du väljer en värmepump av annat märke, installerar vi såklart även den.

Bosch_6year_950px_200pxBosch Certifierad VärmePartner är en rikstäckande kedja av installatörer som uppfyller alla de krav som Bosch – och du – ska ställa när det gäller en av ditt hus viktigaste funktioner och största investeringar. Installatörer som ingår i kedjan har gedigen erfarenhet av värmeanläggningar. Stillingsöns VVS Teknik AB är utbildade av Bosch och kan produkterna mycket väl. Vi är också insatta i hur man konstruerar ett pålitligt och väl fungerande värmesystem och hur det ska avpassas efter huset förutsättningar och era behov av uppvärming.

Med en Bosch Certifierad VärmePartner är vi så trygga med att allt detta blir rätt, att vi utfärdar 6 års fabriksgaranti. Därmed kan även du känna dig trygg. Läs gärna mer om Bosch Certifieringen på Bosch hemsida här. 

Hör gärna av dig till oss med dina frågor eller funderingar. Beskriv ditt projekt, så tar vi kontakt och lämnar sedan gärna en offert på arbetet.

Här nedan ser du en bild från en utav våra installationer i Bohuslän:

Varmepump_installation_950x400

Luft_luft_bosch_varmepump_950x400