bergvärme nibe orust stenungsund tjörn fötter

Bergvärme

Vi installerar bergvärme samt byter och reparerar bergvärmepumpar. Vi åtar oss gärna att sköta hela processen från upprättande av ansökningshandlingar, till anlitande av de hantverkare som krävs (elektriker, borrning, etc) för att du skall få en enda kontaktpunkt och ett så smidigt förfarande som möjligt.

Eller så hjälper vi dig med en specifik del av projektet, tex leverans och installation av bergvärmepumpen eller rördragning för installation av vattenburen värme.

Stillingsöns VVS Teknik AB arbetar med ett flertal kvalitetsmärken och kan lämna garanti på alla värmepumpar. Nibe och Vaillant är två märken vi särskilt rekommenderar, men oavsett märke bistår vi gärna med installation, reparation och underhåll.

Uppvärmning av ditt hus är en stor investering. Som installatör av värmepumpar har vi gedigen erfarenhet av värmeanläggningar, vi är utbildade av de största märkena på marknaden och kan produkterna väldigt väl. Vi är också insatta i hur man konstruerar ett pålitligt och väl fungerande värmesystem samt hur det ska avpassas efter husets förutsättningar och era behov av uppvärmning.

Hör gärna av dig till oss med dina frågor eller funderingar. Beskriv ditt projekt, så tar vi kontakt och lämnar sedan gärna en offert på arbetet.

nibe värmepump bergvärme orust tjörn stenungsund

Vaillant värmepump bergvärme orust tjörn stenungsund

bergvärme nibe orust stenungsund tjörn fotgolv