Bild_varmepump_950x200

Bergvärme

Vi installerar bergvärme samt byter och reparerar bergvärmepumpar. Vi åtar oss gärna att sköta hela processen från upprättande av ansökningshandlingar, till anlitande av de hantverkare som krävs (elektriker, borrning, etc) för att du skall få en enda kontaktpunkt och ett så smidigt förfarande som möjligt.

Eller så hjälper vi dig med en specifik del av projektet, tex leverans och installation av bergvärmepumpen eller rördragning för installation av vattenburen värme.

Stillingsöns VVS Teknik AB är certifierade av Bosch värmepumpar – ett säkert och tryggt val. Vi kan därmed lämna 6 års garanti på alla värmepumpar. Vi får därmed lov att använda loggorna:

Bosch_6year_950px_200pxBosch Certifierad VärmePartner är en rikstäckande kedja av installatörer som uppfyller alla de krav som Bosch – och du – ska ställa när det gäller en av ditt hus viktigaste funktioner och största investeringar. Installatörer som ingår i kedjan har gedigen erfarenhet av värmeanläggningar. Stillingsöns VVS Teknik AB är utbildade av Bosch och kan produkterna mycket väl. Vi är också insatta i hur man konstruerar ett pålitligt och väl fungerande värmesystem och hur det ska avpassas efter huset förutsättningar och era behov av uppvärming.

Med en Bosch Certifierad VärmePartner är vi så trygga med att allt detta blir rätt, att vi utfärdar 6 års fabriksgaranti. Därmed kan även du känna dig trygg. Läs gärna mer om Bosch Certifieringen på Bosch hemsida här. 

Hör gärna av dig till oss med dina frågor eller funderingar. Beskriv ditt projekt, så tar vi kontakt och lämnar sedan gärna en offert på arbetet.

Bild_varmepump_950x400